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Inulin-type dietary fiber stability after combined thermal, mechanical, and chemical stresses related to ultrasound processing of prebiotic apple beverage
Documento
doi:10.1016/j.foodhyd.2023.108489
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108489
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X23000358][doi:10.1016/j.foodhyd.2023.108489
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Eric Keven Silva
HENRIQUE Silvano ARRUDA
Monique Martins Strieder
data de publicação
2023-01-01
publicada em
FOOD HYDROCOLLOIDS
Pesquisas
áreas de investigação
CIENCIAS_AGRARIAS
palavras-chave
Fructan
Fructooligosaccharide
HPAEC-PAD
Prebiotic sugar
Zeta potential
Identidade
identificador BrCris
9d5f0e1a02d348bea41cb608a747e17c
Informação adicional documento
Página Inicial
108489
Volume
139
Outro
tem linguagem
Inglês