Publicações no BrCris
 

Cláudia Militz da Costa

Graduated in Chemical Engineering from UFSM, Master in Food Science and Technology from UFSM, Doctorate and Post-Doctorate in Food Science and Technology from UFPEL, Postgraduations: MBA in Business Management with emphasis on Agribusiness by UFPel and MBA in Marketing by FGV. She has extensive experience in food and agribusiness industries in the areas of Research, Development and Quality, several products successfully launched in the market (formulation, process and packaging), familiarity with planning, elaboration and execution of scientific projects, budgets, management of interdisciplinary teams, regulatory affairs, ISO 9001 and 17025, as well as didactic experience as a teacher at universities, being a guest speaker at various events.
Possui graduação em Engenharia Química pela UFSM, Mestrado em Ciência e Tecnologia dos Alimentos pela UFSM, Doutorado e Pós-Doutorado em Ciência e Tecnologia dos Alimentos pela UFPEL, Pós-graduações: MBA em Gestão Empresarial com Ênfase em Agronegócios pela UFPel e MBA em Marketing pela FGV. Possui ampla experiência em indústrias de alimentos e agronegócios nas áreas de Pesquisa, Desenvolvimento e Qualidade, diversos produtos lançados no mercado com sucesso (formulação, processo e embalagem), familiaridade com planejamento, elaboração e execução de projetos científicos, orçamentos, gestão de equipes interdisciplinares, assuntos regulatórios, ISO 9001 e 17025, além de experiência didática como professora em universidades, sendo palestrante convidada em diversos eventos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •