Publicações no BrCris
 

Antônio Manoel Maradini Filho

Graduated in Food Engineering from the Federal University of Viçosa (1980), master's degree in Food Science and Technology from the same University (1983) and PhD in Food Science and Technology (2014) also from the Federal University of Viçosa. Has experience in Science and Technology of Starch and Cereal, having worked for 26 years in large Food Companies, with emphasis on the development and formulation of products, as well as evaluation and quality control and implementation of Quality Programs and Best Practices Manufacturing for Food Industry. It also has good knowledge and skills in Supervision and Management production in Bakery and Pasta Industries, having acted as Technical responsibility for the same. Was sworn in on February 24, 2015 as Superior Assistant Teaching Professor of the Federal University of Espírito Santo.
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (1980), mestrado (1983) e doutorado (2014) em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela mesma Universidade. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Amido e Cereais, tendo atuado, por 26 anos, em Empresas Alimentícias de grande porte, com ênfase no desenvolvimento e formulação de produtos, bem como em Avaliação e Controle de Qualidade e na implantação de Programas de Qualidade e de Boas Práticas de Manufatura para Indústrias Alimentícias. Conta ainda com bons conhecimentos e habilidades na Supervisão e Gerência de Produção em Indústrias de Panificação e Massas alimentícias, tendo atuado como Responsável Técnico pelas mesmas. Foi efetivado em 24 de fevereiro de 2015 como Professor de Magistério Superior Adjunto A pela Universidade Federal do Espírito Santo.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •