Publicações no BrCris
 

Nathália Ramos de Melo

Doctor Science in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (2007), with part of the studies carried out at the School of Chemical Engineering at the University of Zaragoza ? Spain. Master Science in Food Science and Technology from UFV (2003). Graduated in Food Engineering from the Federal University of Viçosa (2000). Associate Professor III and researcher at the Fluminense Federal University (since 2008), member of the faculty of the graduate program in Food Science and Technology at the Federal Rural University of Rio de Janeiro. Currently deputy coordinator of the Agribusiness Engineering Course at UFF. He has experience in the area of Food Science and Technology, with an emphasis on Food Packaging (material development, active packaging), Microbiology, Compound Migration and Food Safety.
Doutora em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2007), tendo parte dos estudos realizados na Escola de Engenharia Quimica da Universidad de Zaragoza ? Espanha. Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela UFV (2003). Graduada em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2000). Professora Associada III e pesquisadora da Universidade Federal Fluminense (desde 2008), integrante do corpo docente no programa de pós-graduação em Ciência Tecnologia de Alimentos da Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro. Atualmente vice coordenadora do Curso de Engenharia de Agronegócios da UFF. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Embalagem de Alimentos (desenvolvimento de materiais, embalagens ativas), Microbiologia, Migração de compostos e Segurança dos Alimentos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •