Graduated in Food Technology from the Centro Federal de Educação Tecnológica do Paraná - Medianeira (2000), Master in Food Sciences (2004), and Doctor in Food Sciences (2010) from the Universidade Estadual de Londrina - Paraná.
Professor at the Federal Technological University of Paraná, Câmpus Medianeira since 2004. She has experience in the area of Food Science and Technology, with an emphasis on Food Technology, act mainly on the following themes: development of new products, animal and vegetable protein foods, natural additives, and new food ingredients.
Possui graduação em Tecnologia em Alimentos pelo Centro Federal de Educação Tecnológica do Paraná - Unidade de Medianeira (2000), Mestrado em Ciências de Alimentos (2004) e Doutorado em Ciências de Alimentos (2010) pela Universidade Estadual de Londrina.
Professor Titular da Universidade Tecnológica Federal do Paraná, Câmpus Medianeira desde 2004. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Ciência e Tecnologia de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: desenvolvimento de novos produtos alimentícios, alimentos protéicos de origem animal e vegetal, aditivos naturais e novos ingredientes alimentares.