Bacharel em Gastronomia e Segurança Alimentar pela Universidade Federal Rural de Pernambuco (2014). Mestre em Ciência e Tecnologia dos Alimentos pela Universidade Federal Rural de Pernambuco (2017). Atualmente ocupa o cargo efetivo de professor de ensino Básico, Técnico e Tecnológico (EBTT) do Instituto Federal de Pernambuco (IFPE), atuando no Curso técnico em cozinha e superior em Gastronomia do IFPE- Campus Cabo. É membro dos grupos de pesquisa do CNPq "SAAIS - Segurança Alimentar, Ambiental e Inclusão Social" e "Dimensões e Contextos da Hospitalidade". Possui experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Gastronomia. Possui trabalhos publicados em periódicos nacionais e internacionais.
Bachelor of Gastronomy and Food Safety from the Federal Rural University of Pernambuco (2014). Master in Food Science and Technology from the Federal Rural University of Pernambuco (2017). Currently holds the position of teacher of Basic, Technical and Technological (EBTT) of the Federal Institute of Pernambuco (IFPE), acting as Coordinator of the Gastronomy Course of IFPE-Campus Cabo. He is a member of the CNPq research group "SAAIS - Food, Environmental and Social Inclusion". Has experience in Food Science and Technology, focusing on Gastronomy. She has works published in national and international journals. He is currently a member of the Sectoral Council of Gastronomy of the Pernambuco Secretariat of Culture (SECULT-PE)