Gerson Lopes Teixeira
Formely a post-doctoral researcher in Food Science at the Federal University of Santa Catarina (UFSC). Master (2014) and Doctor (2018) in Food Engineering from the Federal University of Paraná (UFPR) with sandwich period (April-July/2017) at the Food Science Department of the University of Guelph, Canada, developing research related to the analysis of vegetable oils. He holds the titles of Agroindustrial Technologist in Food from the University of the State of Pará (UEPA, 2011) and Techno (... more)
Pesquisador da área de Alimentos com pós-doutorado em Ciências dos Alimentos pela Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC). Mestre (2014) e Doutor (2018) em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal do Paraná (UFPR) com período sanduíche (abril-julho/2017) no Food Science Department da University of Guelph, no Canadá, desenvolvendo pesquisas relacionadas à análise de óleos vegetais. Possui os títulos de Tecnólogo Agroindustrial em Alimentos pela Universidade do Estado do Pará (... more)
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Identidade
- Ver todos