Bolsista Produtividade (PQ) Nível 2. Professor Associado IV. Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade do Tocantins (2000), mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2002), doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2005) e pós-doutorado em Ciência de Alimentos pela Universidade Federal de Lavras (UFLA). Atualmente é professor Associado IV da Escola de Agronomia da Universidade Federal de Goiás. Orientador de alunos de iniciação científica, mestrado e doutorado. Integra o corpo docente dos Programas de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos (PPGCTA) e do Programa de Pós-Graduação em Agronomia (PPGA). Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Engenharia de Alimentos. Atualmente está atuando nas seguintes linhas de pesquisa: Pré-colheita e Pós-colheita de frutas e hortaliças; Aproveitamento de subprodutos e resíduos agroindustriais; Desenvolvimento e avaliação da qualidade de bebidas; Processamento e avaliação da qualidade de produtos derivados de frutas e hortaliças; Tecnologia de grãos, raízes, tubérculos e produtos derivados; Utilização e avaliação da qualidade de frutos do Cerrado e produtos derivados. Participa dos grupos de consultores ad hoc das revistas: Food and Bioprocess Techonology, Journal of Food Processing and Preservation, Journal of Agricultural Science and Technology, Journal of Food Engineering, Pesquisa Agropecuária Tropical e Ciência e Tecnologia de Alimentos. E-mail: flaviocamp@gmail.com; Fone: +556235211541.
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Bolsista Produtividade (PQ) Nível 2. Professor Associado IV. Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade do Tocantins (2000), mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2002), doutorado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2005) e pós-doutorado em Ciência de Alimentos pela Universidade Federal de Lavras (UFLA). Atualmente é professor Associado IV da Escola de Agronomia da Universidade Federal de Goiás. Orient (... more)
Productivity Scholarship (PQ) Level 2. He holds a degree in Food Engineering from the University of Tocantins (2000), a master's degree in Food Engineering from the State University of Campinas (2002), a doctorate in Food Engineering from the State University of Campinas (2005) and a post-doctorate in Food Science from the Federal University of Lavras (UFLA). He is currently Associate Professor II of the School of Agronomy of the Federal University of Goiás. Advisor of scientific initiation, master's and doctoral students. He is a member of the Faculty of the Graduate Programs in Food Science and Technology (PPGCTA) and the Graduate Program in Agronomy (PPGA). Evaluator (National Bank of Evaluators of SINAES - BASIs/MEC/INEP) of undergraduate courses: Bachelor's or Bachelor's Degree with instrument of authorization, recognition and renewal of recognition. He has experience in the area of Food Science and Technology, with emphasis on Food Engineering. He is currently working in the following lines of research: Post-harvest, Use of by-products and agro-industrial waste; Development and evaluation of the quality of beverages; Processing and evaluation of the quality of products derived from fruits and vegetables; Technology of grains, roots, tubers and derived products; Use and evaluation of the quality of fruits of the Cerrado and derived products. Participates in the ad hoc consultant groups of the journals: Food and Bioprocess Techonology, Journal of Food Processing and Preservation, Journal of Agricultural Science and Technology, Journal of Food Engineering, Tropical Agricultural Research and Food Science and Technology. E-mail: flaviocamp@gmail.com; Phone: +556235211541.
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Productivity Scholarship (PQ) Level 2. He holds a degree in Food Engineering from the University of Tocantins (2000), a master's degree in Food Engineering from the State University of Campinas (2002), a doctorate in Food Engineering from the State University of Campinas (2005) and a post-doctorate in Food Science from the Federal University of Lavras (UFLA). He is currently Associate Professor II of the School of Agronomy of the Federal University of Goiás. Advisor of scientific initiati (... more)