Publicações no BrCris

Sandra Garcia

.Associate Professor of Food Science and Technology in Food Science Department, Agrarian Sciences Center at Londrina State University, Londrina (PR), Brazil. She is graduated from Campinas State University- UNICAMP, Campinas ( SP) and received M.Sc. degree in Food Science at the same University. Specialization in Dairy at Istituto Sperimentale Lattiero Caseario, ISLC, Italy. The doctorade degree in Food Science by UEL, Londrina (PR), Brazil. She teaches various UG, PG and PhD level course (... more)
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (1979),especialização em laticinios em Lodi- Itália (1982) mestrado em Ciência de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (1984) e doutorado em Ciências de Alimentos pela Universidade Estadual de Londrina (1999). Atualmente é professor associado C da Universidade Estadual de Londrina e foi bolsista produtividade em Pesquisa pela Fundação Araucária em 2014. Tem experiência na área de Ciência e Tecno (... more)

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Pesquisas
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •