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Pollyanna Ibrahim Silva

Graduated in Food Engineering (2005), Master in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa (2007) and DSc. in Food Science and Technology at the same institution (2011). She is currently Associate Professor at the Federal University of Espírito Santo, campus Alegre-ES (CCAE-UFES). She has expertise in the areas of Food Science and Technology, working mainly on the following topics: Food chemistry, natural pigments and bioactive compounds, microencapsulation and applications of fruit and vegetable extracts in food model systems. Permanent Professor and Master's Advisor at the Post-Graduate Program in Food Science and Technology at the Federal University of Espírito Santo.
Possui Graduação em Engenharia de Alimentos (2005), Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2007) e Doutorado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela mesma Instituição (2011). Atualmente é Professora Associada da Universidade Federal do Espírito Santo, campus Alegre-ES (CCAE-UFES). Tem experiência nas áreas de Ciência e Tecnologia de Alimentos, trabalhando principalmente nos seguintes temas: Química de alimentos, pigmentos naturais e compostos bioativos, microencapsulamento e aplicações de extratos de frutas e vegetais em sistemas-modelo alimentícios. Docente Permanente e Orientadora de Mestrado do Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos da Universidade Federal do Espírito Santo.

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