Publicações no BrCris
 

Silvani Verruck

Graduated in Food Technology from the Federal Institute of Catarinense (2012), Master (2014), Doctorate (2019) and Post-Doctorate (PDJ-CNPq) (2019) from the Post-Graduate Program in Food Science at the Federal University of Santa Catherine. She is currently Adjunct Professor A at the Department of Food Science and Technology at the Federal University of Santa Catarina, working in undergraduate and graduate courses. She advises students in the Postgraduate Program in Food Science at the Fe (... more)
Possui graduação em Tecnologia em Alimentos pelo Instituto Federal Catarinense (2012), mestrado (2014), doutorado (2019) e pós-doutorado (2019) pelo Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos da Universidade Federal de Santa Catarina. Atualmente é Professora Adjunta A do Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos da Universidade Federal de Santa Catarina, atuando em cursos de graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos, Farmácia e Nutrição. É professora permanente do Pro (... more)
  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •