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Daniel Perrone Moreira

Graduate at Química from Universidade Federal do Rio de Janeiro (2004) and PhD at Food Science from Universidade Federal do Rio de Janeiro (2009). Adjunct Professor at the Biochemistry Department of Universidade Federal do Rio de Janeiro. Coordinator of the Food Science Graduate Program at UFRJ. Has experience in Food Chemistry and Biochemistry, acting on the following subjects: soy, coffee, Brazilian fruits, phenolic compounds, isoflavones, saponins, melanoidins, chlorogenic acids, LC-MS.
Possui graduação em Química pela Universidade Federal do Rio de Janeiro (2004) e Doutorado em Ciência de Alimentos pela UFRJ. Professor Associado do Departamento de Bioquímica do IQ/UFRJ e Jovem Cientista do Nosso Estado (FAPERJ). Coordenador do Programa de Pós-graduação em Ciência de Alimentos da UFRJ. Tem experiência nas áreas de Química e Bioquímica de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: soja, café, frutos brasileiros, compostos fenólicos, isoflavonas, saponinas, melanoidinas, ácidos clorogênicos, CLAE-EM.

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