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Maria Terezinha Santos Leite Neta

Graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Sergipe, Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela mesma instituição e Doutorado na área de Biotecnologia Industrial, atuando principalmente nos seguintes temas: Pescado, Desenvolvimento de novos produtos e processos, Controle de Qualidade dos Alimentos, Caracterização Físico-química das Matérias primas alimentares assim como seus produtos derivados, Óleos Essenciais, Microencapsulamento, Cromatografia a Gás acoplada a Espectro de Massas, Aproveitamento de resíduos agro-industriais para desenvolvimento de processos biotecnológicos----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Graduated in Food Engineering by Federal University of Sergipe (UFS), Master degree in Food Science at UFS either, and PhD in Industrial Biotechnology. Acting mainly on following themes: fishing, development of new products and their tactics, quality control, physical and chemical characterization of food raw materials and their derived products, Essential Oils, Microencapsulation and Gas Chromatography coupled to Mass Spectrum, Utilization of agro-industrial waste for biotechnological process.
bachelor's at Engenharia de Alimentos from Universidade Federal de Sergipe (2010) and master's at Science and Technology of the Food from Universidade Federal de Sergipe (2013). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science and Technology of the Food, acting on the following subjects: controle de qualidade, fisico-química, alimentos, iogurte and casquinha de caranguejo.

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