área de pesquisa
- 1H NMR as a simple methodology for differentiating barn and free-range chicken eggs
- A t-test ranking-based discriminant analysis for classification of free-range and barn-raised broiler chickens by 1H NMR spectroscopy
- Albania Maria Claudino de Oliveira
- Analysis of thermal degradation of Brazilian palm oil by quantitative 1H NMR and chemometrics
- Análise físico-química e perfil metabólico de carnes de bovinos, ovinos e frangos submetidos à suplementação alimentar
- APPLICATION POTENTIAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF COLORED SWEET POTATO STARCHES
- Avaliação de Precursores de Reações de Escurecimento em Açúcar Durante Seu Armazenamento
- CAFÉS CRUS BRASILEIROS: ANÁLISE DO PERFIL LIPÍDICO POR CROMATOGRAFIA LÍQUIDA ACOPLADA A MOBILIDADE IONICA E ESPECTROMETRIA DE MASSAS
- Caracterização físico-química dos frutos de Mirindiba do Cerrado Tocantinense
- Carlos Alberto Pastori Giunquetti
- Carmem Adriana da Silva
- Cashew Gum Polysaccharide Nanoparticles Grafted with Polypropylene Glycol as Carriers for Diclofenac Sodium
- CRISTHIANE MARIA BAZÍLIO DE OMENA MESSIAS
- Eloah Rabello Suarez
- Estudo de Parâmetros na preparação de Bebidas fermentadas a partir de Derivados Apícolas
- Evaluation of the Metabolic Profile of Arabica Coffee via NMR in Relation to the Time and Temperature of the Roasting Procedure
- Extração e Caracterização do Amido de Hedychium coronarium e elaboração de biofilme
- Extração e Caracterização do amido do fruto-do-lobo (Solanum lycocarpum St. Hill) e Elaboração de Filmes Biodegradáveis
- Fabiana Monteiro
- Grasciele Tamara Kemerich
- Impactos ambientais causados pelo vazamento da lama vermelha nos ecossistemas da área industrial da Cidade de Barcarena-PA
- Introducing comprehensive multiphase NMR for the analysis of food: Understanding the hydrothermal treatment of starch-based foods
- José Francisco Lima Silva
- Luiz Diego Silva Rocha
- Marisa Tsao
- Martine Elisabeth Kienzle Hagen
- NMR Approach for Monitoring Caranha Fish Meat Alterations due to the Freezing-Thawing Cycles
- Physicochemical, structural, and thermal properties of -batata-de-teiú- starch
- Renata Vieira Daim
- Starch Modified By Natural Fermentation In Orange¿Fleshed Sweet Potato
- The most consumed beef cuts in Brazil: Prices versus metabolic profile
- Vinícius Gonçalves Maciel
- Vânia Maria Barboza da Silva
- Wellington de Souza Moura