Publicações no BrCris

Ângelo Luiz Fazani Cavallieri

Graduation in Food Engineering (2000), Master (2003) and Doctorate (2008) in Food Engineering, obtained by the State University of Campinas (UNICAMP). Post-doctorate in Food Technology (2018) in Emerging Technologies in Food Processing under the supervision of Prof. Dr. Marcelo Cristianini. Associate Professor IV at the Federal University of Mato Grosso (UFMT) in the Food Science and Technology course. Professor and advisor of the Professional Master's in the Post-Graduate Program in Food (... more)
Graduação em Engenharia de Alimentos (2000), Mestrado (2003) e Doutorado (2008) em Engenharia de Alimentos, obtidos pela Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Professor Associado IV na Universidade Federal de Mato Grosso (UFMT) da graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos. Coordenadora e Docente Permanente do Mestrado e Doutorado Acadêmico no Programa de Pós-graduação em Agricultura Tropical - PPGAT da Universidade Federal de Mato Grosso (UFMT). Docente Permanente do Mestrado (... more)

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •